Tonton Video Promosi Tutor A+

Program Pecutan Akhir Tutor A+ kini kembali
60,000 soalan berkualiti serendah RM15!

Program latih tubi fast track + study smart untuk meningkatkan prestasi calon UPSR, PT3 dan SPM

Langgan sekarang. Tempoh tamat 31 Disember 2019

Kenapa masih bersusah payah jadi ulat buku pada waktu-waktu terakhir menjelang peperiksaan. Masa semakin suntuk. langgani sekarang!

55,000 calon UPSR, PT3 danSPM 2018 seluruh negara telah mengikuti program ini secara atas talian

Layari www.tutor.com.my untuk mendaftar

Mesra Android dan iOS

Semua koperasi sekolah layari www.tutor.com.my dan klik pada banner 'Peluang menjadi Ejen Tutor A+'. Program dengan kerjasama MyANGKASA Holding Sdn Bhd.

Dapatkan soalan KBAT, Klon, topikal dan set-set soalan percubaan dan kebangsaan Tutor A+

BELAJAR SEMUDAH ABC DENGAN TUTOR A+ DI HUJUNG JARI

Tutor.com.my merupakan rakan rakan study dan steady pelajar bestari yang telah mencecah 16 tahun. Kami matang bersama-sama pengalaman dan tahu apa yang terbaik untuk pendidikan anda sekeluarga!


Tonton Video Penggunaan Tutor A+

Maklumat tentang Tutor A+

CALON Ujian Pencapaian Sekolah Rendah (UPSR), Penilaian Tahap Tiga (PT3) dan Sijil Pelajaran Malaysia (SPM) 2019 boleh mencuba sehingga 60,000 soalan program pecutan akhir mulai sekarang di www.tutor.com.my, dengan yuran langganan serendah RM15 sahaja.

Program `fast track’ yang cukup popular dan mendapat langganan sehingga 60,000 calon peperiksaan pada tahun lepas itu menggabungkan beberapa pendekatan pentaksiran semasa yang benar-benar menguji persiapan calon secara santai mengikut kesesuaian masa dan mood peribadi.

Menurut kenyataan yang dikeluarkan oleh pihak pihak Tutordotcom Solution Sdn Bhd terdapat empat bentuk pentaksiran yang bersifat sumatif dan formatif yang mempunyai tujuan menguji persediaan, menajamkan pemahaman topik tertentu, membiasakan diri dengan format peperiksaan dan memanfaatkan gajet bagi yang sukar berenggang dengan gajet masing-masing.

"Tutor A+ boleh digunakan dengan telefon bimbit, tablet, komputer riba dan komputer meja, sama ada dijana oleh android, iOs atau windows," ujar kenyataan tersebut.

Langganan bernilai RM15 itu adalah bagi tempoh bermula langganan dibuat sehingga 31 Disember 2019.

Terdapat empat bentuk latihan yang boleh dibuat oleh calon peperiksaan iaitu Soalan Kemahiran Berfkir Aras Tinggi (KBAT), soalan mirip peperiksaan sebenar (klon) soalan topikal untuk membina kefahaman sesuatu topik dan beberapa set kertas soalan peperiksaan percubaan.

Pentaksiran turut disertakan dengan kad laporan yang memberi notifikasi kepada ibu bapa atau guru untuk pemantauan.

Program yang mendapat kerjasama MyANGKASA Holding Sdn Bhd turut menawarkan koperasi sekolah untuk bertindak sebagai ejen bagi ahli dan bukan ahli di seluruh negara.

Semua koperasi sekolah diminta mengisi borang di www.tutor.com.my bagi mengesahkan peranan mereka sebagai ejen.

Langkah Pendaftaran Pakej Pecutan Akhir Tutor A+


Video Sekitar Pelancaran Tutor A+ di Maktab Tentera Diraja dan juga testimoni daripada artis tempatan Malaysia

Bahan Latihan Topikal Sedikit Tetapi Istiqamah Membantu Penguasaan

Selain menyediakan kertas soalan ketika 'musim' peperiksaan A+, tutor.com.my menyediakan bahan latih tubi sepanjang tahun secara topikal sepanjang masa.

Terdapat lebih 60,000 soalan pelbagai standard yang disusun mengikut reka bentuk pengajaran yang disusun oleh pakar pendidik dalam A+.

Latihan dari semasa ke semasa sehingga semua kemahiran dalam sesuatu topik dapat dikuasai sepenuhnya merupakan reka bentuk pembelajaran yang dicadangkan dalam pembelajaran A+.